1. Yritystiedot

ScandinavianJewelryDesign

SJD of Sweden AB

Box 1039

S-751 40 Uppsala

Routsi

 1. Sovellettavuus

Näitä ostoehtoja sovelletaan, jos Suomen laki tai muussa sovellettavassa oleva lainsäädäntö ei määrää ehtoja, jotka ovat ristiriidassa näiden kanssa. Yksityisasiakkaille sovelletaan kuluttajaostolakia ja etäsopimuslakia, joka sisältää myös ScandinavianJewelryDesign (SJD of Sweden AB)n suojan.

Yritysasiakkaille sovelletaan ostolakia.

Lisätietoa asiasta löydätte Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivulta kkv.fi

 1. Tilaus

Kun olet rekisteröinyt tilauksen ScandinavianJewelryDesign (SJD of Sweden AB)lle ja ScandinavianJewelryDesign (SJD of Sweden AB) on hyväksynyt tilauksen, sinun ja ScandinavianJewelryDesign (SJD of Sweden AB)n välillä päästään sopimukseen. Tilauksen vahvistus lähetetään tilaukseesi rekisteröimään sähköpostiosoitteeseen. Jos asiakas on alle 18-vuotias, holhoojan lupa on hankittava ennen oston kirjaamista. Poliisille ilmoitetaan tilauksesta, joka on tehty toisen henkilön nimessä ilman hänen suostumustaan tai aiheuttaneen muuten ScandinavianJewelryDesign (SJD of Sweden AB)lle taloudellista vahinkoa. Henkilötietoja käsitellään GDPR: n määräysten mukaisesti, lue lisää tietosuojakäytännöstämme.

ScandinavianJewelryDesign (SJD of Sweden AB) pidättää oikeuden muuttaa kaikkia tietoja, mukaan lukien, mutta rajoittumatta, hinnat, tekniset tiedot ja tuotetarjoukset ilman erillistä ilmoitusta. Jos kyseessä on lopuunmyyty tuote ilmoitettuun hintaan, jos myyntituote on poistunut tai tuote on myyty väärällä hinnalla, ScandinavianJewelryDesign (SJD of Sweden AB)llä on oikeus peruuttaa osto ja palauttaa maksetut summat parhaalla mahdollisella tavalla. ScandinavianJewelryDesign (SJD of Sweden AB) ilmoittaa asiakkaalle myös, jos vaihto- tai vastaavia myyntituotteita on saatavana. Arvokoodeja ei voida yhdistää toisiinsa.

 1. Maksu

ALV sisältyy kaikkiin hintoihin. Klarna hoitaa kaikki maksumme. Maksutavasta ei tule lisäkuluja. Asiakkaana voit maksaa kortilla, suoralla maksulla ja laskulla sekä yksityisasiakkaana myös maksaa osamaksulla. Laskun maksuaika on 14 päivää ja siitä päivästä, jona tavarat lähetetään ScandinavianJewelryDesign (SJD of Sweden AB)sta. Jos maksu epäonnistuu, siihen lisätään 6,00 € muistutusmaksu ja 25,5%: n viivästyskorko. Jos et ole käynyt kauppaa Klarnan kanssa aiemmin, ostotiedossa tehdään luottotarkastus, jotta voimme tarkistaa luottoluokituksen. Klarna täyttää PCI DSS -vaatimukset ja heillä on SSL-varmenteet.

 1. Toimitus

ScandinavianJewelryDesign (SJD of Sweden AB) käsittelee tilaukset ja toimittaa ne mahdollisimman nopeasti. Tapauksissa, joissa asiakas katsoo toimituksen viivästyneen siten, että hän ei enään halua tilauksen toimittamista, asiakkaan vastuulla on perua tilaus ScandinavianJewelryDesign (SJD of Sweden AB)n ostoehtojen mukaisesti. Yritysasiakkaiden tilauksille tarjoamme yrityksille räätälöidyn toimitusmenetelmän.

ScandinavianJewelryDesign (SJD of Sweden AB) tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 49 € tilauksille.

Alle 49 €:n tilauksiin lisätään toimituskulut 10 €.

 1. Noutamaton lähetys

Paketin palautuessa noutamattomana ScandinavianJewelryDesign (SJD of Sweden AB)lle peritään käsittely- ja kuljetuskustannuksista aiheutunut 20 € maksu.

Toistuvissa yrityksissä toimittaa lähetys asiakkaalle, maksu veloitetaan kerran.

 1. Palautus ja avokauppa

Me Scandinavian Jewelry Designilla (SJD of Sweden AB) toivomme aina, että löydät sopivan tuotteen meiltä, mutta joskus asiat eivät mene kuten olet ajatellut, ja silloin sinulla on yksityisasiakkaana oikeus avokauppaan (peruuttamisoikeus) ja täyteen palautusoikeuteen 14 päivän kuluessa. Palautuksen yhteydessä sinä asiakkaana vastaat palautusmaksusta, ja tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäisessä kunnossa sekä alkuperäisessä pakkauksessa.

Palautusoikeus/avokauppa ei koske pakkauksia, tilata tuote, joiden sinetti on rikki, erikoistilattuja koruja, sis. kaikki kihla- ja vihkisormukset, kaiverretut korut, tai muita tilaustuotteita, jotka valmistetaan tilauksen mukaan.

Pidätämme oikeuden laskea arvonalennus vastaten tuotteen mahdollista muuttunutta kuntoa vastaanottaessamme sen. Jos tuote on virheellisestä käytöstä johtuen käyttökelvoton, tuotetta ei hyvitetä. Täyden hyvityksen saamiseksi tuote tulee voida myydä uutena, ja tuote ja sen alkuperäispakkaus tulee palauttaa alkuperäisessä kunnossa. Jos haluat palauttaa tuotteen, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta

Palautuksesta muodostuvista maksuista vastaat itse asiakkaana, ja vastaat tuotteesta palautuksen kuljetuksen ajan. Jos tuote katoaa tai vahingoittuu palautuksen kuljetuksen yhteydessä, vastaat tästä itse asiakkaana, ja Scandinavian Jewelry Designilla (SJD of Sweden AB) on oikeus kieltäytyä takaisinmaksusta. Suosittelemme, että lähetät palautuksen seurattavana lähetyksenä. Palautus hyvitetään 14 päivän sisällä siitä, kun Scandinavian Jewelry Design (SJD of Sweden AB) on vastaanottanut tuotteen. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluun yhteydenottolomakkeen kautta

Jos olet maksanut laskulla tai osamaksulla, on tärkeää, että otat yhteyttä Klarnaan välttääksesi mahdolliset muistutusmaksut.

Peruuttamisoikeus ei koske yritysasiakkaita

 1. Reklamaatiot

Asiakkaan on tarkistettava toimitus saapuessaan varmistaakseen, että se on oikein ja virheettömässä kunnossa. Valituksen sattuessa asiakkaan tulee ottaa yhteyttä ScandinavianJewelryDesign (SJD of Sweden AB)n valitusosastoon yhteyslomakkeen kautta ilmoittamalla tilauksen numero ja valituksen syy. Tämän jälkeen päästään sopimukseen siitä, miten palautus ja korvaus käsitellään. Jos reklamaatio hyväksytään, ScandinavianJewelryDesign (SJD of Sweden AB) maksaa rahdin. Asiakkaalla on 3 vuoden valitusoikeus. Kuljetusvaurioiden korvausvaatimukset on ilmoitettava asiakaspalvelumme 4 työpäivän kuluessa.

8.1 Vaihtoehtoinen riidanratkaisu

Mikäli sinulla on kantelu, jota ei ole voitu ratkaista suoran yhteydenpidon kautta meihin, on sinulla EU-alueen kuluttajana oikeus kääntyä vaihtoehtoisen riitojenratkaisuelimen puoleen. Seuraa linkkiä päästäksesi Euroopan komission valitusportaaliin: https://ec.europa.eu/odr

Riitatapauksissa ScandinavianJewelryDesign (SJD of Sweden AB) noudattaa Ruotsin yleisen valituslautakunnan (ARN) suosituksia.

 1. Peruutus

Erityisesti asiakkaalle ostetun tai valmistetun tuotteen tai palvelun peruuttaminen ei ole mahdollista. Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilaus, kunnes asiakas on vastaanottanut tavarat tai tilaus on saapunut rahtiyhtiön edustajalle. ScandinavianJewelryDesign (SJD of Sweden AB) voi kuitenkin periä tästä kohtuullisen maksun. Jos peruutus tapahtuu, kun tavarat ovat lähetetty varastoltamme, vaaditaan 20 € maksu.

Peruutus ei ole voimassa, ennen kuin asiakas on saanut vahvistuksen ScandinavianJewelryDesign (SJD of Sweden AB)sta.

 1. Omistuksenpidätys

Kaikki tavarat ovat ScandinavianJewelryDesign (SJD of Sweden AB)n omaisuutta, kunnes täysi maksu on suoritettu.

 1. Virhevastuu

ScandinavianJewelryDesign (SJD of Sweden AB)n vastuu toimitusvirheistä rajoittuu nykyisiin myyntiehtoihin. ScandinavianJewelryDesign (SJD of Sweden AB) ei ole suoraan tai välillisesti vastuussa yhteensopimattomuudesta, häiriöistä, tietojen menetyksestä, ylimääräisestä työstä tai muista taloudellisista vahingoista, mutta niihin rajoittumatta.

 1. Force Majeure

Tapahtumat, kuten sota, luonnonkatastrofit, työmarkkinataistelut, hallituksen päätökset, alihankkijoiden puuttuvat tarvikkeet, kalliit olosuhteet ja siten vastaavat ScandinavianJewelryDesign (SJD of Sweden AB)-valvonnan ulkopuolella olevat tapahtumat, joita ei voitu kohtuudella ennakoida, katsottaisiin ylivoimaiseksi esteeksi, mikä tarkoittaa, että ScandinavianJewelryDesign (SJD of Sweden AB) vapautetaan kaikista velvoitteestaan sopimuksessa.

 

Kirjaudu sisään

Are you in the right place?

 • Sweden
 • France
 • Poland
 • Spain
 • Italy
 • Germany
 • Norway
 • Ireland
 • Portugal
 • Finland
 • Denmark
 • Netherlands
 • Austria | DE
 • Belgium | DE
 • Belgium | NL
 • Belgium | FR